Bestuur toneelvereniging ODIA

Bestuur

Voorzitter: Inge Fuchs
Secretaris: Mirinde Vermeijden
Penningmeester: Jan Linthorst

Repetitieavond

Elke dinsdagavond van 20.00 uur tot 23.00 uur in onze repetitieruimte/studio in de Anemoonstraat 25, 2565 TM te Den Haag.
Ongeveer 2 maanden voorafgaand aan de voorstellingen ook op woensdagavond en soms op een weekenddag.

Heb je interesse om zelf toneel te spelen of achter de schermen productief te zijn?
Je bent van harte welkom om een repetitieavond bij te wonen en kennis te maken met de ‘Odianen’!

Lidmaatschap

Voor het lidmaatschap geldt een minimale bijdrage van € 250,- per jaar.

Contact

Ga naar het contactformulier om een bericht te sturen of bel 06-54904820.

Producties

ODIA produceert toneelvoorstellingen en voert deze uit. In de regel hebben we twee voorstellingen per jaar, ergens in een theater in Den Haag.

Bij elke productie zetten we samen de schouders er onder. Want om een voorstellingen op de planken te krijgen komt er heel wat bij kijken: want welk stuk gaan we wanneer, met wie en waar spelen?

Productierollen

In dat proces spelen de Odianen de volgende rollen : vanzelfsprekend speler, maar ook productieleider, regieassistent, maken productieplan, decorbouwer, fotograaf, verzorging van rekwisieten en kleding, op- en afbouwen, verzorgen script, transport, flyerontwerp, leescommissie voor de stukkeuze en samen met bestuur, regisseurs het spelbeleid.

Over het algemeen werken we met een beroepsregisseur samen.

Facilitair

Naast het productie en spelgedeelte regelen de Odianen zelf de faciliteiten: ODIA heeft een eigen repetitieruimte op de Anemoonstraat voorzien van eigen verenigingsbar en sanitair. Onderhoud, bardienst en beheer regelen we onderling. We maken gebruik van een externe schoonmaakdienst.